Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

ESET lanceert Chrome Cleanup, een nieuwe scanner voor Google Chrome die is ontworpen om gebruikers veilig online en zonder onderbrekingen te laten browsen. Chrome Cleanup is beschikbaar voor alle Google Chrome-gebruikers die op Windows draaien.

Aangezien cyberaanvallen complexer worden en moeilijker te ontdekken zijn, kan online surfen leiden tot het bezoek aan gevaarlijke sites die kwaadaardige software op apparaten kunnen installeren.
Chrome Cleanup waarschuwt Google Chrome-gebruikers voor mogelijke bedreigingen wanneer het ongewenste software detecteert. Google Chrome geeft gebruikers vervolgens de mogelijkheid om de software te verwijderen.
Chrome Cleanup werkt op de achtergrond, zonder zichtbaarheid of onderbrekingen voor de gebruiker. Het verwijdert de software en informeert de gebruiker zodra de opruiming succesvol is voltooid.

Chrome Cleanup is onderdeel van de nieuwste Google Chrome versie. U hoeft zelf geen aktie te ondernemen.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Het fotobewerkingsprogramma Snapseed is goed in het verbeteren van foto’s en het maken van noodzakelijke correcties. De mogelijkheden zijn:

1. Belichting, kleur en scherpte correcties
2. Beeld uitsnijden, draaien, rechtzetten en perspectief correcties
3. Selectieve aanpassingsmogelijkheden, brushes en een correctie optie
4. Vignettering, filters, HDR, zwart/ wit
5. Frames en tekst opties

Snapseed is een van de meest populaire fotobewerking apps van dit moment. En dit is niet geheel onterecht. Het programma is erg gemakkelijk in het gebruikt en biedt een overvloed aan mogelijkheden.

Deze app is erg goed in alle basistechnieken voor fotobewerking. Waaronder belichting, kleur, scherpte, uitsnijden en rechtzetten. Naast deze basis biedt de app ook wat meer geavanceerdere bewerkingsmogelijkheden zoals: selectieve aanpassingen en een correctiemogelijkheid voor het verwijderen van ongewenste elementen uit de foto.

Daarbovenop beschikt de app ook over een grote selectie van creatieve filters, waarmee je elke foto eenvoudig kunt aanpassen naar zwart/wit of voeg wat leuke blur-effects toe.

Als je nieuw bent in iPhone fotografie dan zou dit de eerste app zijn om te gebruiken.

Bron:  defotoblogger.nl

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

Een document scannen, maar geen scanner in de buurt? Met je smartphone regel je dit direct.

Met de Google Drive-app is scannen een fluitje van een cent. Toch weten nog niet alle Android-gebruikers dat je kunt scannen met de Google Drive-app, en hoe je dit precies doet.

Start de Google Drive-app en druk op de rode ronde actieknop en vervolgens op scannen
Maak een foto van het document, waarbij je ‘m precies in het venster probeert te passen
Eenmaal gemaakt, kun je de kleuren, het formaat en de naam aanpassen, en via de plusknop nog één maken
Als je klaar bent druk je op het vinkje, waarna het document als .pdf-bestand naar Google Drive wordt geüpload

Ingescande documenten worden direct geüpload naar Google Drive als je met wifi bent verbonden. Als dat niet het geval is, verschijnt er een notificatie waarmee je de upload via jouw mobiele dataverbinding kunt starten.

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief

De volgende grote update voor Windows 10 verschijnt op 17 oktober.

Deze Fall Creators update zal verschillende grote en kleine updates voor Windows 10 bevatten. Belangrijkste vernieuwing is dat Windows 10 ondersteuning krijgt voor eigen virtualrealitybrillen van Windows-fabrikanten als Asus, Acer en HP. Die brillen verschijnen eveneens op 17 oktober.

Verder wordt de video-app Story Remix geïntroduceerd en wordt de foto's-app geheel vernieuwd.

Daarnaast zal Windows 10 vanaf de herfstupdate draaien op apparaten met mobiele chips die normaal gesproken in smartphones zitten. Verschillende makers van Windows-pc's willen met zulke chips modellen introduceren die ook gebruik kunnen maken van 4G-netwerken.