Agenda

Fotowerkgroep
Dinsdag, 17 Oktober 2017, 20:00 - 22:30
Hits : 56

Omschrijving:

Voor leden met interesse en passie voor digitale fotografie is op deze bijeenkomst ‘de’ gelegenheid om als fotowerkgroep samen te komen en elkaars kennis en handigheid op dit gebied te kunnen delen. 
Onder leiding van werkgroep coördinator Henk Hovens bewerken we foto's in Adobe Photoshop CS6 en CC, waarbij er ook soms gebruik gemaakt wordt van Abobe illustrator.

Is er een ingewikkeld probleem, dat meer tijd vergt om te verhelpen, dan is het handig om met degene die je wilt helpen te overleggen wanneer en waar er verder aan het herstel kan worden gewerkt.

Verder is onze fotowerkgroep bijeenkomst ervoor om met andere leden bij te praten, ervaringen uit te wisselen en samen met plezier te ontdekken welke digitale fotobewerkingsmogelijkheden er allemaal zijn. 
Maar ook kun je even rustig voor jezelf op je eigen notebook bezig zijn; neem je notebook mee en doe mee met de aangeboden oefenstof. Aan de hand van Galileo ‘Photoshop CS6 - CC voor gevorderden’ gaan we als eerste dieper in op de mogelijkheden van Photoshop.

De fotowerkgroep bijeenkomsten vinden vrijwel elke 3e dinsdagavond van de maand plaats o.l.v. Henk Hovens en starten om 20:00 uur.

Voor meer informatie